Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 5 years ago

#24 closed bug (fixed)

MUI prfs Images doesn't show popup menu with available images

Reported by: jabierdlr@… Owned by: Thore Böckelmann
Priority: normal Milestone: 4.0-2014R4
Component: Settingsgroup.mui Version: 4.0-2014R3
Severity: minor Keywords:
Cc: OS Platform: All
Blocked By: Blocking:
Release Notes:

Description

Summary

MUI prefs IMAGES option/group when I click on 'Used Images' it doesn't pop-up a menu with all available images for such image.

Steps to reproduce

1.Start MUI prefs, go to IMAGES gruoup
2.Click on an 'Used Image' and no pop-up menu with available images

Expected results

A pop-up menu with available images for such image.

Actual results

No pop-up menu is shown.

Regression

Notes

Change History (4)

comment:1 Changed 5 years ago by Thore Böckelmann

Component: undefinedMUI prefs application
Milestone: MUI 4.0-2014R4
Priority: undecidednormal
Status: newaccepted

comment:2 Changed 5 years ago by Thore Böckelmann

Component: MUI prefs applicationSettingsgroup.mui
OS Platform: AmigaOS4All
Owner: set to Thore Böckelmann
Status: acceptedassigned

comment:3 Changed 5 years ago by Thore Böckelmann

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

In 3401:

  • Settingsgroup.c: don't clear the instance data of Settingsgroup.mui as this breaks the popup menus for the individual images. This closes #24.

comment:4 Changed 5 years ago by Thore Böckelmann

Milestone: MUI 4.0-2014R44.0-2014R4

Milestone renamed

Note: See TracTickets for help on using tickets.