Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 4 years ago

#54 closed bug (wontfix)

Basic 4c mode

Reported by: Mikhail Malyshev Owned by:
Priority: normal Milestone: 3.9-2014R2
Component: undefined Version: 3.9-2014R1
Severity: minor Keywords:
Cc: OS Platform: AmigaOS3
Blocked By: Blocking:
Release Notes:

Description

MUIPrefs fails to start and crashes completely if we try to start it
on minimalistic system - default vanilla 4c AGA WB, no fancy things enabled. Obviously 3.8 works perfectly, and early 3.9 is ok too.

Change History (3)

comment:1 Changed 5 years ago by Mikhail Malyshev

Update…
Looks like current builds expect something from cybergraphics.library.
If it is not loaded, we get SOFTWARE SUSPEND/REBOOT error requester.
This happens straight after the nightly beta warning requester.

comment:2 Changed 5 years ago by Thore Böckelmann

Milestone: MUI 3.9-2014R2
Priority: undecidednormal
Resolution: wontfix
Status: newclosed

Usage of CGX when it is not available can be avoided. But don't expect any special handling for ancient hardware with all its limitations. The future belongs to fast machines with truecolor display, not to plain A500s. If someone has a problem with this attitude then there that person should better stick with the old versions. Recent software simply demands more than the old machines can offer. Period.

comment:3 Changed 4 years ago by Thore Böckelmann

Milestone: MUI 3.9-2014R23.9-2014R2

Milestone renamed

Note: See TracTickets for help on using tickets.