Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

Last modified 3 years ago

#306 closed bug (fixed)

Clipboard doesn't work in NetInfo-II results

Reported by: AmigaSurfer@… Owned by: Thore Böckelmann
Priority: normal Milestone: 4.0-2016R3
Component: String.mui Version: 4.0-2016R2
Severity: minor Keywords:
Cc: OS Platform: All
Blocked By: Blocking:
Release Notes:

Description

With MUI 3.8 I could select text in the result field of the NetInfo-II 2.11 main window or the whois window and copy it to the clipboard. With MUI 4.0 this does not work anymore.

Change History (6)

comment:1 Changed 3 years ago by Thore Böckelmann

What is NetInfo-II and where can I download it for testing? Or can you provide me a copy please?

comment:2 Changed 3 years ago by Roman Kargin

@Thore
http://aminet.net/package/comm/tcp/netinfo
That one through 2.10, but probably can be enough for tests

comment:3 Changed 3 years ago by Thore Böckelmann

Reporter: changed from AmigaSurfer@… to Frank Busse

comment:4 Changed 3 years ago by Thore Böckelmann

Reporter: changed from Frank Busse to AmigaSurfer@…

comment:5 Changed 3 years ago by Thore Böckelmann

Component: undefinedString.mui
Milestone: future release4.0-2016R3
OS Platform: AmigaOS3All
Owner: set to Thore Böckelmann
Priority: undecidednormal
Status: newassigned

comment:6 Changed 3 years ago by Thore Böckelmann

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

In 5469:

  • String.c: fixed the broken text marking for read-only objects, i.e. the result text object of NetInfo-II. This closes #306.
Note: See TracTickets for help on using tickets.