Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

Last modified 21 months ago

#22 closed bug (fixed)

When opening the demos folder, the icons load slowly and system becomes jerky

Reported by: ddniUK Owned by: tboeckel
Priority: normal Milestone: 4.0-2014R4
Component: undefined Version: 4.0-2014R3
Severity: minor Keywords:
Cc: OS Platform: AmigaOS4
Blocked By: Blocking:
Release Notes:

Replaced the faulty icons of demo applications by proper ones.



When opening the demos folder, the icons load slowly and system becomes jeryk

Steps to reproduce

1.Double click on /MUI/Demos/

Expected results

Normal smooth opening of folder and icons

Actual results

Jerky icon loading, jerky mouse pointer



Snoopy output
00004 : ENV/env-handler 52.2 : FAIL = Lock("ENVARC:sys/",SHARED) [19uS]

Change History (5)

comment:1 Changed 3 years ago by kas1e


There some relevant comment from kicko which may help:

There's some problems when opening the mui/demos and mui/docs drawer. It can slow down your system (lock) not able to move the mousepointer for a while. The problem is in the mui/demos/ and mui/demos/ Just delete these icons and all will be good. You can ofcourse make new icons if you like.

comment:2 Changed 3 years ago by tboeckel

  • Milestone set to MUI 4.0-2014R4
  • Owner set to tboeckel
  • Priority changed from undecided to normal
  • Status changed from new to assigned

comment:3 Changed 3 years ago by tboeckel

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

In 3397:

  • dist_os4: replaced the faulty icons by proper ones. This closes #22.

comment:4 Changed 3 years ago by tboeckel

  • Release Notes modified (diff)

comment:5 Changed 21 months ago by tboeckel

  • Milestone changed from MUI 4.0-2014R4 to 4.0-2014R4

Milestone renamed

Note: See TracTickets for help on using tickets.

This list contains all users that will be notified about changes made to this ticket.

These roles will be notified: Reporter, Subscriber

  • ddniUK(Reporter)